Impressum

Digikeur webwinkel keurmerk wordt u aangeboden door:

Stichting Digikeur
Willem Brocadesdreef 170b
2132 PV Hoofddorp

Contact:
Schrijf ons een E-Mail

Rechtsgegevens:
Registratie: Kamer van Koophandel Amsterdam
Rechtsvorm: Stichting
Registratienummer: 34295159
BTW nummer: NL8190.63.617

Rekeninggegevens:
Rekeningnummer: 1608.38.525 (Rabobank)
IBAN: NL94 RABO 0160 8385 25
BIC: RABONL2U


Over Digikeur

Digikeur stelt zich tot doel om de veiligheid en betrouwbaarheid van online winkelen te verbeteren.

Digikeur toetst bedrijven aan de hand van vooraf gedefinieerde criteria alvorens het Digikeur webwinkel keurmerk wordt verleend. Consumenten hebben de mogelijkheid om bij Digikeur een klacht in te dienen over een aangesloten webshop. Onze keurmerkvoerders worden middels klachtenregistratie en periodieke controles getoetst op het naleven van onze gedragscode. Hiermee is de kwaliteit van ons keurmerk gewaarborgd.

Het webwinkel keurmerk van Digikeur is een privaatrechtelijk keurmerk. De bij de Stichting Digikeur aangesloten webwinkels voeren het keurmerk logo van Digikeur. Een aangesloten webwinkel dient zich te houden aan naleving van onze gedragscode.

Digikeur is een ideële stichting en staat ingeschreven bij de K.v.K onder dossiernummer: 34295159


Merkenrechtelijke bescherming

Stichting Digikeur heeft haar keurmerk logo merkenrechtelijk beschermd. Gebruik van het Digikeur logo is dan ook uitsluitend voorbehouden aan aangesloten webwinkels. Op oneigenlijk gebruik van het keurmerk logo wordt periodiek gecontroleerd. Bij geconstateerd misbruik kunnen indien nodig rechtsmaatregelen worden genomen.

Het keurmerk logo staat geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau onder depotnummer 1222974 en inschrijfnummer 0899168.
Bekijk hier het bewijs van inschrijving van het Benelux Merkenbureau.


Bestuur van Stichting Digikeur

Het bestuur van Stichting Digikeur bestaat uit de volgende functionarissen:

Dhr. A. Erkan, voorzitter
Dhr. S. Lachner, secretaris

De bezoldiging van functionarissen is niet afhankelijk van de uitkomst van beoordelingen en de uitkomst van de besluiten tot het verlenen van keurmerkgebruik.


Digikeur PartnersOnze Business Partners

Strato: Met rond 1.4 miljoen klantencontracten in zes Europese landen, is STRATO de op n na grootste hostingprovider in Europa. In twee eigen datacenters beheert STRATO 35.000 servers met meer dan vier miljoen domeinen. De Duitse keuringdienst TV, controleert en bevestigt elk jaar met het ISO 27001 certificaat, dat websites, servers en webwinkels veilig en beschikbaar zijn.

Op BESLIST.nl kan je meer dan 16 miljoen producten van meer dan 800 winkels snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op prijs, maar ook op kenmerken als betalingsopties, keurmerken en levertijd. Verder kan je informatie over een product inwinnen door maar liefst 365.130 productbeoordelingen van andere consumenten en experts te lezen. Ook heb je de mogelijkheid om 142.013 video's te bekijken die je informeren over de verschillende producten.

Buckaroo is sinds half 2004 eigendom van de Ingenium Groep, een aan de Caesar Groep (www.caesar.nl) gelieerde participatie-maatschappij. Buckaroo adviseert klanten op het gebied van e-commerce en e-business en ontwerpt en ontwikkelt daarbij business-modellen en online-shops voor haar klanten. Buckaroo biedt uw klanten de mogelijkheid om op vele verschillende manieren direct online te betalen.

SEOshop is een 11-talig multichannel web 2.0 webwinkel platform en biedt schaalbaarheid voor elke onderneming. SEOshop neemt alle technische zaken uit handen, zodat u zich kunt focussen op de zaken die er toe doen. SEOshop is verantwoordelijk voor meer dan duizend succesvolle webwinkels.